Vissza a terméklistához

Superwell Magnézium + Cink + B6

2 986 Ft

Formulánk hatóanyagai közül a magnézium és a B6 vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A cink részt vesz a normál anyagcseréjében, valamint hozzájárul a sejtek oxidatív sejttel szembeni védelméhez.

110 db
2 986 Ft
Kiürítés

9.990 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a vásárolni kívánt termékek összege nem éri el az 9.990 Ft-os határt, úgy 1.290 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Leírás

A stressz következménye a fáradtság, kimerültség, legyengült pszichológiai funkciók és a csökkent energiatermelés. A cink és a B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Formulánk hatóanyagai közül a magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, valamint hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, továbbá a normál szellemi működés, a normál csontozat, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Összetevők:

Magnézium-oxid, marha zselatin, cink-szulfát, piridoxin-hidroklorid, színezék: titán-dioxid; tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz.

Figyelmeztetés:

A termék nyomokban glutén, tej, szója és tojás összetevőket tartalmazhat!

Adagolás
Napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadékkal.
Hatóanyag 1 kapszula NRV%
Magnézium 225 mg 60%
Cink 15 mg 150%
B6-Vitamin 5,5 mg 393%

*NRV%: napi beviteli referenciaérték felnottek számára

További információk

Superwell Magnézium + Cink + B6

110 db, 36 db 1 + 1

Érdekelhetnek még…