Novo C® plus 1000 mg liposzómás retard C-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő

4 943 Ft

1000 mg/5 ml liposzómás C-vitamint tartalmazó étrend kiegészítő felnőtteknek, ajánlott fokozott C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

Leírás

A C-vitamint a szervezet korlátozottan tudja elraktározni, így a bevételt követően a felszívódni nem képes többlet néhány órán belül távozni kényszerül a vizelettel. Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle.

A Novo C® plus 1000 mg a C-vitamint liposzómás formában tartalmazza. A liposzómás technológiának köszönhetően a C-vitamint természetes foszfolipid réteg veszi körül, így a tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet számára magas C-vitamin szintet biztosít. A felszívódási folyamatnak köszönhetően kíméli az emésztőrendszert.

A C-vitamin hozzájárul:

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, az erek, a normál csontozat, a fogíny és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához
  • a C-vitamin fokozza a vas felszívódását
  • a C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz

Tartósítószer-mentes, cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, alkoholmentes, vegán , GMO mentes.

Ajánlott: Fokozott C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1-2 alkalommal, a mellékelt adagoló 5 ml-es jelzéséig (1000 mg C-vitamin) kimérve, a nap bármely szakaszában hígítás nélkül, vagy vízbe, gyümölcslébe keverve fogyasztható.

Hatóanyag és *NRV% az ajánlott napi adagban
5 ml-ben 10 ml-ben
Hatóanyag Hatóanyag *NRV% Hatóanyag *NRV%
C-vitamin 1.000 mg 1250% 2.000 mg 2500%

*NRV%: Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek számára.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

Összetevők: Tiszta víz, Növényi glicerin, Vitamin: C-vitamin: (Na-L-aszkorbát), Savanyúságot szabályzó anyag: tejsav, Emulgeáló szer: szójalecitin, Poliszorbát 80, Aroma: természetes narancs és mangó aroma.

Tárolás: Száraz hűvös, helyen tárolandó, sugárzó hőtől és direkt napfénytől védve. Felbontás után 120 napon belül fogyasztható.

Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.