Vissza a terméklistához

Novo C Immun® Liquid Liposzómális C-vitamin

Magas hatóanyag-tartalmú, folyékony liposzómális C-vitamin családi kiszerelésben, a szervezet magas C-vitamin szintjének biztosítására, kifejezetten a megnövekedett C-vitamin igénnyel járó állapotokban. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és az idegrendszer normál működéséhez.

136 ml
4 681 Ft
Kiürítés

5.500 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a vásárolni kívánt termékek összege nem éri el az 5.500 Ft-os határt, úgy 1.000 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Termékleírás

A C-vitamint a szervezet korlátozottan tudja elraktározni, így a bevételt követően a felszívódni nem képes többlet néhány órán belül távozni kényszerül a vizelettel. Minél nagyobb C-vitamin dózishoz jut a szervezet egyszerre, annál kisebb mennyiséget képes hasznosítani belőle.
A Novo C immun® a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. A Novo C immunban – a liposzómális technológiának köszönhetően – a C-vitamint természetes foszfolipid réteg veszi körül, így a tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet számára magas C-vitamin szintet biztosít. A felszívódási folyamatnak köszönhetően kíméli az emésztőrendszert.

A C-vitamin hozzájárul:

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, az erek, a normál csontozat, a fogíny és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához
  • a C-vitamin fokozza a vas felszívódását
  • a C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz

Novo C immun® – liquid liposzómális C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.
A Novo C immun® természetes napraforgó lecitinnel készült, így szójára érzékenyek is fogyaszthatják.
A készítmény az EN ISO 9001:2008 szabvány szerint készül, amely megfelel az EU gyártási követelményeknek.
Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25°C), direkt napfénytől védve tárolandó. Felbontás után hűtve tárolandó, és 45 napon belül felhasználandó!
Alkohol 15% (V/V)

Ajánlott: Fokozott C-vitamin igénnyel járó állapotokban.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1-2 alkalommal, a mellékelt adagoló 5 ml-es jelzéséig (1000 mg C-vitamin) kimérve, a nap bármely szakaszában elfogyasztva.

A termék sajátos íze az összetevők jellegéből adódik. Ennek az enyhén sós, diós ízvilágnak az „elfedése” olyan felesleges adalékanyagok hozzáadásával lett volna lehetséges, melyek használatát termékünk tisztaságának és hatásosságának érdekében szerettük volna elkerülni.
Amennyiben Ön érzékeny az ízekre, javasoljuk, hogy a kimért adagot valamilyen édes folyadékban (pl. 100%-os gyümölcslében) elkeverve fogyassza. Ez a termék hatásosságát nem befolyásolja.

HATÓANYAG 1 KAPSZULA RDA%* 2 KAPSZULA RDA%*
C-VITAMIN 1000 mg 1250% 2000 mg 2500%

*RDA%: Napi beviteli referencia érték %-a felnőttek számára.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Amennyiben Ön várandós, szoptat vagy véralvadást befolyásoló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával.
A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!
Összetevők: Tisztított víz, nátrium-L-aszkorbát, etanol (12 m/m%), emulgeáló szer (napraforgó lecitin, poliszorbát 80), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav-monohidrát).

A készítmény modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) követelményeinek.

További információk

Novo C Immun

136 ml

Érdekelhetnek még…