Vissza a terméklistához

Nenedent® gyermek fogkrém homeopátiás kezelésben részesülőknek

1 068 Ft

Homeopátiás kezelésben részesülő gyermekeknek. 500 ppm fluoriddal és 13% xilittel. Háromszoros védelem a fogszuvasodás ellen. A kovagél kíméletesen tisztítja tejfogakat, a fluorid erősíti a fogzománcot, a xilit gátolja a fogszuvasodást. Enyhe gyümölcs aromával (mentolmentes). Semleges pH értékű.

50 ml
1 068 Ft
Kiürítés

9.990 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a vásárolni kívánt termékek összege nem éri el az 9.990 Ft-os határt, úgy 1.290 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Cikkszám: www.dentinox.hu#4 Kategóriák: ,

Leírás

A Nenedent® fluoridos gyermekfogkrém, amely a homeopátiával kompatibilis, illóolajoktól mentes, ezért ideális homeopátiás kezelés mellé.

A benne lévő 500 ppm nátrium-fluorid megerősíti a tejfogak vékony zománcát és a magas 13% xilit-tartalma bizonyítottan gátolja a fogszuvasodás kialakulását és a baktériumok elszaporodását. Enyhe gyümölcsös ízesítésének köszönhetően gyermeke gyorsan megszereti a rendszeres fogmosást.

A termék előnyei:
  • Homeopátia kompatibilis
  • Mentoltól és illóolajoktól mentes
  • 500 ppm fluoridtartalommal rendelkezik
  • 13% xilitolt tartalmaz
  • Kovagél, a a gyengéd mégis hatékony tisztításért
  • Semleges pH-val rendelkezik
  • Nátrium-lauril-szulfát, szacharin és tartósítószermentes
ÖKO TEST

Fogkrémeink német Öko- test minősítéssel rendelkeznek. A Öko- test kritériumait a legújabb tudományos eredmények alapján határozzák meg, és független laboratóriumokban végzik a méréseket az összetevők, hatóanyagok, káros anyagok, környezeti hatások vizsgálatával.

Összetevők:

Víz, kovasav, glicerin, xilitol, propilén-glikol, xantángumi, titán-dioxid, aroma, nátrium-lauril-szarkozinát, dinátrium-EDTA, nátrium-monofluorfoszfát, nátrium-klorid. Nátrium-monofluorfoszfátot (500 ppm Fluorid) tartalmaz.

További információk

Nenedent homeopátiás

50 ml

Érdekelhetnek még…