Vissza a terméklistához

Nenedent® Baby tanulószett

2 267 Ft

Baby fogkrém és ujjra húzható fogkefe. Az első fogacskák tisztításához. Enyhén gyümölcsízű, fluoridmentes babafogkrém, melynek összetétele figyelembe veszi, hogy a babák még nem tudják kiköpni azt. Puha szilikonsörtékkel rendelkező, gyűszűformájú, ujjra húzható fogkefével kiegészítve. Kisbabák és gyermekek részére, 6 hónapos kortól 2 éves korig.

20 ml
2 267 Ft
Kiürítés

9.990 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a vásárolni kívánt termékek összege nem éri el az 9.990 Ft-os határt, úgy 1.290 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Cikkszám: www.dentinox.hu#2 Kategóriák: ,

Leírás

A Nenedent®-baby tanulószett ideális arra, hogy a csecsemő gyorsan és egyszerűen hozzászokjon a rendszeres fogmosáshoz már az első fogacskáktól. Összetevőinek köszönhetően kisbabák és gyermekek részére is biztonságos 6 hónapos kortól 2 éves korig.

A fogszuvasodást okozó baktériumok a babák tejfogait sem kímélik, ezért az első fogacska megjelenésével a fogápolást is el kell kezdeni. Ennek a speciális tanulószettnek köszönhetően ez már az első naptól kezdve kellemes élmény lesz a baba számára.

A Nenedent®-baby tanulószett alapja az enyhén gyümölcsízű fluoridmentes babafogkrém, melynek összetétele figyelembe veszi, hogy a bébik még nem tudják kiköpni. A szettet a puha szilikonsörtékkel rendelkező, gyűszűformájú, ujjra húzható fogkefe teszi teljessé, mellyel sérülésveszély nélkül tisztíthatók a baba fogacskái, a fogíny is kellemesen masszírozható, és hozzájárulhat a többi fog áttörésének segítéséhez is.

A benne lévő xilitnek bizonyítottan fogszuvasodásgátló hatása van, a kovagél különösen enyhe kopási értékkel (NRV kb. 25) finoman tisztítja a friss tejfogak még meg nem szilárdult zománcát. A semleges pH-érték védi az érzékeny szájnyálkahártyát. Még a homeopátiás kezelés során történő alkalmazás sem jelent problémát, mivel a Nenedent®-baby nem tartalmaz mentolt vagy más illóolajokat.

A termék előnyei:
  • nem tartalmaz fluoridot
  • 13% xilitolt tartalmaz a kellemes hűsítő hatásért és édes ízért
  • szilikagél, amely tisztító hatású
  • semleges pH-val rendelkezik
  • mentolmentes, összeegyeztethető a homeopátiás kezeléssel
  • bababarát ízű
  • nátrium-lauril-szulfát, szacharin és tartósítószer mentes
Alkalmazási javaslat:

A Nenedent®-baby használatát már az első fogak kibújásától javasoljuk. Húzza óvatosan a mutatóujjára vagy kisujjára a speciális gyűszűformájú fogkefét. A masszírozó fej közvetlenül az ujjhegynél legyen. Tegyen a masszírozó fejre egy kevés Nenedent®– baby tanuló- fogkrémet és óvatosan, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a gyermeke első fogacskáit.

Összetevők:

Víz, kovasav, xilitol, glicerin, propilén-glikol, xantángumi, titán-dioxid, aroma, nátrium-lauril-szarkozinát, dinátrium-EDTA, nátrium-klorid.

További információk

Nenedent Baby fogkrém

20 ml

Érdekelhetnek még…