Daum-exol® körömvédő lakk

2 356 Ft

Keserű ízű körömlakk a kéz körmei és a környező bőrfelületek ecsetelésre. Segít az ujjszopásról és körömrágásról való leszokásban. Veszélytelen ízanyagokat tartalmaz, teljesen ártalmatlan még akkor is, ha a gyermekek a lakkot lenyalják. Rendszeres használatával a kéz és a körmök ismét szépek és ápoltak lesznek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 2 éves kortól alkalmazható.

Cikkszám: www.dentinox.hu#6 Kategóriák: , ,

Leírás

Az ujjszopás kezdetben ártalmatlan, később azonban szabálytalan fogsor is lehet a következménye. A Daum-exol® segít a leszoktatásban. Körömlakként kell felvinni, keserű ízével emlékeztet arra, hogy az ujjak ne kerüljenek akaratlanul is a szájba.

Mivel gyermekek részére kifejlesztett készítmény, veszélytelen ízanyagokat tartalmaz, teljesen ártalmatlan még akkor is, ha a lakkot lenyalják. Így már 2 éves kortól alkalmazható. A körmüket rágó fiatalok és felnőttek számára is hasznos, segítségével ez a rossz szokás is gyorsan elhagyható.

Rendszeres használatával a kéz és a körmök ismét szépek és ápoltak lesznek. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Alkalmazás:

Célszerű naponta többször, esetleg több rétegben felvinni. Ehhez használja a csavaros kupakba rögzített ecsetelőt! A Daum-exol® körömvédő lakk a felvitel után szagtalan és csaknem láthatatlan. Védő hatását csak a száradás után fejti ki.

A Daum-exol® körömvédő lakk alkalmazása 2 éves kor felett ajánlott, az eredményességhez ugyanis feltétlenül szükséges a kellő szintű felfogóképesség és az aktív együttműködés.

Összetétel:

Etil-acetát, alkohol (a felvitelt követően mindkettő azonnal elpárolog), Capsicum frutescens (folyékony paprikakivonat – ízanyag), szacharóz-oktaacetát (keserűanyag), etil-cellulóz (filmképző anyag).

Bővebb információt a dobozban mellékelt tájékoztatóban talál.

További információk

Daum-exol körömvédő lakk

10 ml

Érdekelhetnek még…