Vissza a terméklistához

China-olaj inhalátorral

3 824 Ft

100% természetes borsosmentaolaj. Az emésztési rendellenességek, a felső légutak meghűléses, megfázásos tüneteire és a reumatikus izomfájdalom kezelésére. 100% természetes borsosmentaolaj.

25 ml
3 824 Ft
Kiürítés

9.990 Ft felett ingyenes a szállítás. Amennyiben a vásárolni kívánt termékek összege nem éri el az 9.990 Ft-os határt, úgy 1.290 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A 100% borsosmentaolajat tartalmazó China olaj számos problémára megoldást nyújt.
A készítmény belsőleg és külsőleg is alkalmazható:

Belsőleg: emésztőrendszeri tünetek, úgy mint enyhébb görcsök, puffadás és hasüregi fájdalom, emésztési rendellenesség, mint puffadás, gyomor- bélrendszer és az epeutak enyhe görcsös panaszai, irritabilis bél szindróma (tápcsatorna mozgás zavara, amely hasi fájdalommal, hasmenéssel és székrekedéssel jár).

Bevételre vagy inhalációra: felső légutak meghűléses, megfázásos tüneteire.

Külsőleg: reumatikus tünetek, izomfájdalom és érzékeny bőrtípusnál a viszketés és csalánkiütés tüneteinek kezelésére.

Alkalmazás:

Felső légutak megfázásos megbetegedései: 2-3 cseppet tenni az inhalátor belső pálcikájára és az inhalátor mellékelt utasítása szerint a kezelendő területre (orr- vagy garatüreg), majd a gőzöket mélyen belélegezni (inhalálni). Kiegészítésként 2-3 cseppet forró vízbe téve kortyonként meginni, mellkast, nyakat és tarkót finoman bedörzsölni.

Epeutak és a gyomor-bél traktus görcsei: 3-4 cseppet fél pohár meleg vízbe tenni és éhgyomorra meginni.

Izomfájdalmak (myalgiák): néhány cseppel a fájdalmas helyeket bedörzsölni (masszírozni), és vattával vagy gyapjúkendővel melegen tartani.

Idegfájdalomszerű (neuralgiaszerű) panaszok: néhány cseppet a homlokon, halántékon és tarkón jól bedörzsölni. Hideg vízzel történő ütögetés, paskolás fokozza a hatást.

Bőrirritáció esetén: az érintett bőrfelületet néhány csepp készítménnyel bedörzsölni.

A kezelés időtartama:

Korlátozás nincs, azonban ha a panaszok egy hétnél tovább fennállnak, vagy rendszeresen ismétlődnek, akkor keresse fel kezelőorvosát.

Összetevők:

1 gramm készítmény hatóanyag tartalma: 1 g borsosmentaolaj (Mentha piperita L. aetheroleum).

További információk

China-olaj inhalátorral

25 ml

Érdekelhetnek még…