Aperisan® gél

Hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint a szájnyálkahártya gyulladásainak helyi kezelésére. Hatóanyaga az orvosi zsálya levél kivonat. Szacharóz mentes, ezért cukorbetegek is alkalmazhatják.

A termék vény nélkül kapható gyógyszer, így keresse a gyógyszertárakban online vagy személyesen.

Cikkszám: www.aperisan.hu#1 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Aperisan® gél hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint a szájnyálkahártya gyulladásainak helyi kezelésére.

Alkalmazás:

Gyógyszerét mindig a tájékoztatóban leírtaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Amennyiben az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja felnőttek számára: naponta többször (legfeljebb 5 alkalommal) kb. borsónyi mennyiségű gélt (250 mg) az érintett nyálkahártya területre felvinni és lágyan bedörzsölni. Az Aperisan® gélt tiszta ujjbeggyel vagy fültisztító pálcikával kell az érintett nyálkahártya területre felvinni, és lágyan bedörzsölni.

A kezelés időtartama:

Az Aperisan® gél alkalmazása legfeljebb egy hét. Abban az esetben, ha a panaszok egy hétnél tovább is fennállnak vagy visszatérnek, keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét.

Összetevők:

A készítmény hatóanyaga: 1 g gél tartalma orvosi zsálya levél (Salvia officinalis L. folium) folyékony kivonata (1:1) 200 mg, kivonószer: 70% (v/v) etanol – Egyéb összetevők: glicerin, xilit, szorbit szirup (nem kristályos), propilénglikol, poliszorbát 20, etanol, karbomer 974 P, szacharin-nátrium, dinátriumedetát, nátrium-hidroxid, borsosmentaolaj, tisztított víz.

Érdekelhetnek még…